Üniversitemiz Koruma ve Güvenlik Personeline Başarı Ödülü

23 Temmuz 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde yapılan törende İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU tarafından Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi Sorumlusu Taner TOZAN'a başarı belgesi verildi.

Emniyet Genel Müdürü, İstanbul Valisi, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı gibi birçok mülki ve idari yöneticinin hazır bulunduğu törende, Genel Kolluk ve Özel Güvenlik birimleri arasında işbirliği ve entegrasyonu geliştirmek suretiyle Kamusal Asayişin Sağlanmasına yönelik yürütülen ve kısa adı "Kaan Projesi" olan proje kamuoyuna tanıtıldı. Yapılan konuşmalar ve sunumları müteakip Proje kapsamında başarı gösteren personelimize başarı belgesini İçişleri Bakanımız İstanbul Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüz birlikte verdiler.

Ayrıca Tıp Fakültesinde yapılan Rektörlük İdari Birimler Koordinasyon Toplantısı sonrasında Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat ARISAL ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman Hakan GÜNDÜZ de başarı belgesi alan personelimizi kutladılar.